Livet på en tråd

Livet är som en tråd den är skör, man tror man ska klara mycket. Visserligen så gör vi ju det för vi kämpar vidare när det händer nå men ibland så brister tråden men den kan lagas igen och då blir det en knut för den kommer ju alltid vara där.... Ibland så undrar jag hur många knutar man kan ha innan de brister helt, för vi har ju leva hela livet! just nu känns det som att jag har tusen knutar, men på nått vis lyckas jag fixa dom.....! just nu hoppas jag att jag kommer få börja må bra nån gång!! hatar att må dåligt, varför ska jag må dålig?! ja vet inte men jag mår skit, men livet är inte lätt och det finns många som mår dålig.... men när man mår dåligt själv så tycker man ju bara att det är bara JAG i hela världen som mår dåligt, men så är det ju inte....det finns dom som har det mycket värre än oss men det är inte lätt att tänka så.....!

Hoppas på nya tag och nu jäklar ska jag kämpa för att få må bra! Utsidan är alltid fin men insidan kanske inte är lika fin.....



Tomtegumman

Sötnosen som tomtegumma

Lördag

Japp nu är det lördag och jag sitter framför tv i vanlig ordning när Julia ligger o sover.
Har vart och hälsat på Charlotte o Theodor en sväng idag sen var vi ut till pappa efter det.
Sen åkte vi hem och donade lite, sen kom Andreas och knäppte Julkort på skruttan så söt hon är!!
knäppte lite jag med :) men det blir ju bättre bilder med Andreas kamera än min :P
Ska lägga upp nån bild från min så får ni se ett prov i alla fall och lilla söt ungen i tomtedräkt :) sååå söt!
Sen har vi vart hos Fia och ätit julgröt o skinkmacka :) mumma!

tråkit inlägg men jag skrev iaf nått hehe!

SNÄLLA KOMMENTERA SÅ JAG VET VILKA SOM LÄSER!!! :) annars är det ju inge kul att blogga

puss o kram

haft och göra

Ja idag har jag verkligen haft saker att göra :) Morgonen börja med att lillebror ringer och väcker mig! helt chockad över att han är VAKEN för mig! hehe då behövde han hjälp med bilen sin så jag åkte ut dit när jag hade lämnat Julia på dagis och Millan följde med hon oxå för Angi va på dagis :) Sen kom Millan på att hästarna behövde hö, så då åkte vi dit när vi aldrig fick igång Niklas bil som det var lite kallt åt :P men sen ringde han igen och bad oss komma dit igen, efter hästara så åkte vi dit IGEN och provade med startkablarna och då så starta den! En glad Niklas och en frussen Jessica..... Jag och Millan åkte till byn och fikade lite och kikade runt i lita affärer innan det var dags att hämta barnen :) sen hämtade jag Julia och sen kom Marie och hälsade på en sväng, kul att prata lite :) Sen så skjutsade vi hem en sjuk Annika, stackare!! krya på dig!
Och sen åkte vi hem igen, och då kom Charlotte och Theodor och hälsa på och lekte lite :) sen var våra barn trötta och hungriga så dom åkte hem och jag fixade maten :) kl 7 så slocknade min lilla go unge i soffan helt slut!! :)

Så nu sitter mamman helt nöjd i soffan och njuter av lugnet :) snacka om att ha vart sysselsatt idag! :)
Tack alla för en rolig och bra dag!

Det var min dag det :)

Puss o Kram!

Jisses jag kom ihåg!

Tänk att jag kom ihåg lösenordet! :D ska väl försöka uppdatera lite här jag med IGEN!
Är ju inte världens bästa på att skriva och blogga men försöka kan jag ju göra.....!

Idag har dagen vart sååå seg, först lämnade jag Julia på dagis, sen hem gjorde iordning kaffe så kom Fia över en sväng :) sen tänkte jag att jag skulle slappa i soffan en stund bara och åka till Charlotte men där somnade mamma Jessica kl 11 och vaknade kl 13 :P men gud så skönt det var!! men sen va det att hämta Julia kl 14 och hem en vända sen åkte vi till erikshjälpen och leta efter ett skärp till Julias tomteklänning :) hon ska vara en liten tomtegumma på lucia :) gud så söt hon blev när vi provade den!! sen ringde jag till pappa för jag blev så sugen på tacos och frågade om han o Niklas ville äta det med oss och det ville dom :D överlycklig för då skulle pappa bjuda oss i stället! så vi var där ett tag o Julia busade en massa med morfar :) sen blev det hem och Julia somna i soffan kl 7 för hon var sååå trött lilla gumman! :)

ska nog sova jag med snart :) Natti Natti!


RSS 2.0