Tänkte försöka i alla fall!

Oj jisses! har inte bloggat sen december 2009! men jag kom ihåg lösenordet i alla fall ;)
Tänkte jag skulle försöka blogga kanske varje dag i alla fall, det har hänt mycket nu sista tiden eller ja sista tiden på 2011 i alla fall, man blev kär och man blev sviken på ja det värsta tänkbara sätt egentligen... Men skriver inte så mycket mera om de. Nu är det ett nytt år och det har redan gått en månad på det nya året, det är mycket upp och ned gångar men det går framåt och jag lever i alla fall! Tack vare min älskade dotter och mina underbara vänner så orkar jag mycket mera än ja trodde!
Nu det här nya året har jag bestämt mig för att börja min vikt nedgång och det är väl lite den att jag hade tänkt skriva om här oxå på bloggen  Har ju min vän Martin som hjälper mig med mat och träning, och det ska bli riktigt skoj när det är dags att börja! och att sen se resultat förhoppningsvis!
Jag kommer att knäppa före bild och sen efter bild men lägger inte ut nått förens jag ser att det verkligen funkar, för annars blir man bara besviken.
Men jag vet att jag ska klara det! och jag har ju faktist hjälp och peppning dessutom! :)
Idag är i alla fall Julia på skolan och jag sitter hemma, men hade tänkt ta mig en vals men snabeldraken och städa här hemma...! är ganska trött idag men inte så konstigt de, hade Annika och Trine här på besök till 2 i natt, vi glömde nog bort tiden alla 3 men kul hade vi!
Nä nu ska ja fasiken sätta igång! ha en bra dag och nu hoppas jag att jag kan försöka skriva och hålla er uppdaterad! :)

RSS 2.0